Leendő elsősök szüleinek

Kedves Leendő Szülők!

Örömmel üdvözöljük Önöket iskolánkban, ahol a gyermekek számára igazi otthont teremtünk. Célunk, hogy a kicsik ne csak ismereteket szerezzenek, hanem boldog, pozitív környezetben nőjenek fel. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni, miért is érdemes gyermekeiket hozzánk hozni.

A beiratkozás a 2024-2025. tanévre 2024. április 18-19. lesz Ide kattintva részletes leírást találhatnak az online beiratkozás menetéről.

Iskolanyitogató programjaink során számos lehetőséget kínáltunk szülőinknek, hogy közelebbről megismerjék iskolánk életét és ne csak az iskolai tevékenységekbe kapjanak bepillantást, hanem segítséget kapjanak a gyermekük fejlődésével kapcsolatos kérdéseikre is.

Négy szülői tájékoztatónk és egy nyílt napunk volt, melyeken rengeteg szülő és gyermek vett részt.

A korábbi alkalmakról készült képeinket itt találják, míg a tavalyi alkalmakról itt.

Barátságos környezet:
Iskolánk a Békés Iskolák programmal elkötelezett a barátságos, erőszakmentes légkör mellett. Rendszeres foglalkozások segítik a pozitív kapcsolatok kialakulását, biztosítva a gyermekük számára a szeretetteljes tanulási környezetet.

Témahetek:
Rendszeresen szervezünk különböző témaheteket, mint például a “Pénz7” pénzügyi és vállalkozói témahét, a Fenntarthatósági témahét, a Digitális témahét, és a Kódolás hete. Ezek a programok nemcsak izgalmasak, hanem segítik a gyerekeket a kreativitás és a tudatosság fejlesztésében is.

Sport és rendezvények:
Az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektetünk. Rendszeresen szervezünk sportnapokat, részt veszünk a Magyar Diáksport Napján és a Tájfutáson is. A határtalanul program keretében Szlovákiába látogatunk el, illetve izgalmas ausztriai tanulmányi kirándulásokon is részt vehetnek a gyerekek.

Ünnepek és emléknapok:
Az iskolában fontosnak tartjuk a nemzeti ünnepek méltó megünneplését, és számos emléknapot is beépítünk az iskolai életbe.

Versenyek és projektnapok:
A gyermekeink részt vesznek különböző versenyeken és projektnapokon, ahol kreativitásukat és tudásukat kamatoztathatják.

Különleges programok:
Iskolánk részt vesz az Úszó Nemzeti programban, minden évben szervezünk Móra Napot, és büszkén mondhatjuk, hogy a Microsoft Showcase School programjának tagjai vagyunk, ami a digitális oktatásban elért eredményeinket ismerteti el.

Intézményünkben három osztály közül választhatnak, ez az Angolos / Családi életre nevelés, Német nemzetiségi és a Logopédiai osztály.

Bemutatkoznak a leendő elsős tanító nénik


A lenti videón egy tanítványaink által készített megható “búcsúfilmet” tekinthetnek meg.

Készítették: Telek Zsófi és Márványi Dóri

Iskolánk bemutatkozó videója még a Covidos időszakban készült, de tartalmilag alapképzéseink nem változtak. Egy kis ismertető rólunk, osztályainkról, lehetőségeinkről.
Videó iskolánkról (Készítették a Szent László Gimnázium diákjai)

A beiratkozáshoz szükséges tudnivalókat ezen a tájékoztatón érik el.

Tisztelettel,
Az iskola vezetősége