Tájékoztatás 7. évfolyamos diákok szülei részére személyes használatú notebookok igényléséről

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Klebelsberg Központ (a továbbiakban: KK) és a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt., melynek köszönhetően 140 ezer darab notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben. Értesítem, hogy 2023. október 3. és 15. között elérhető lesz a 7. és 10. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

A projektben részt vevő intézménybe ASUS BR1100F típusú eszközök kerülnek majd kiszállításra. Minden eszköz egységes műszaki tartalommal rendelkezik, amely 11,6”-os érintőkijelző, 128 GB SSD és 4 GB DDR4 memória.

A szülők 2023. október 3-15. között tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül. A regisztráció menetéről a https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834 oldalon olvashatnak a szülők.

Kérem, hogy a határidőt tartsák be!

Fontos tudni!

Az eszköz igényléshez szükséges regisztrációs folyamatot csak szülői, gondviselői jogosultsággal lehet elindítani, tanulói belépéssel nem lehetséges! A regisztrációt csak a törvényes képviselőnek beállított szülő, gondviselő tudja végrehajtani! Amennyiben nem tud belépni kérje az iskolai rendszergazda segítségét. A regisztrációt minden esetben az a szülő végezze el – saját adatainak megadásával -, aki átveszi majd az eszközt az intézményben! Abban az esetben ha a regisztrációt végző szülő akadályoztatva van az átvételben, akkor mindenképpen szükséges egy meghatalmazás annak a személynek – házastárs, családtag esetén is – aki az intézményben átveszi az eszközt!

Üdvözlettel,
dr. Pattantyúsné Tóth Gyöngyi igazgató

Frissítés!

Tisztelt Szülők!

A hetedikes tanulók részére beszerezhető laptop igénylési idejét október 23-ig meghosszabbították.
Akinek technikai segítségre lenne szüksége minden nap 8-14 óra között segítséget kaphat a rendszergazdától.

Üdvözlettel,
dr. Pattantyúsné Tóth Gyöngyi
igazgató