Öko-hírek, felújítás, megújulás

okiskola_logo.png lettünk!!!!!!!!!!!!!

2016. december 12-én adták át az idei okleveleket, mert az Ökoiskola címért még kétszer meg kell küzdenünk!! De addig is : Most Ökoiskola vagyunk!!!!!!!!!

okosulioklevel.jpg

Az egész világon központi kérdés, hogy milyen bolygót hagyunk gyerekeinknek unokáinknak örökül. Ebben az évben pályázott iskolánk először az Ökoiskola címre. Pályázatunk pozitív elbírálására várunk, de ez csak egy része annak, amit fontosnak tartunk, hogy megvalósítsuk iskolánkban. A gyerekek szemléletformálását a mindennapokon keresztül valósítjuk meg. Örök érvényű a papírgyűjtés, de már hagyománya van a közösségi kiskertnek, a szelektív gyűjtésnek. Nem felejtjük el, hogy idetartozik  az egészséges táplálkozás, a mozgás is.

Ebben az évben nagy lendülettel indultunk újra az évnek. Két péntek is a természetvédelemé, a tehetséggondozásé volt. img_20160916_113224

Volt egy téma napunk szeptember 16-án filmvetítéssel, a témába vágó órákkal, majd a Civil házban szeptember 23-án néhány osztály fantasztikus délelőttön vehetett részt. A természet újra közelebb engedett minket magához.

img_20160923_091542

És egy hasznos link, Humusz: http://www.humusz.hu/oktatas/rolunk