Nyári táborok, nyári programok


Programajánló

Vöröspanda nyári tábor
Vöröspanda táborunkba várunk szeretettel minden olyan budapesti gyermeket, aki elvégezte az általános iskola 5. osztályát, de még nem kezdte el a középiskolát. A hatnapos tábor az aktív pihenés és a közösségépítés jegyében telik. A délelőttök folyamán izgalmas foglalkozásokon vehetnek részt a táborozók elsősegélynyújtás, baleset-szimuláció és arcfestés témakörökben, a délutánok pedig, játékokkal, kirándulással és egy kis strandolással telnek.

Időpont
2024. július 29. – augusztus 3. (hétfő-szombat)

Helyszín
Mindkét tábort egy helyszínen, egy időben, de külön altáborokban szervezzük a Szandavári Diáktáborban. A tábor jól felszerelt, frissen felújított, nagy kerttel, terasszal és tűzrakóhellyel rendelkező, több mint 80 fő befogadására alkalmas szálláshely. A szállásra minden táborozónak hoznia kell saját hálózsákot.
Cím: 2697 Szanda, Rákóczi út 1.

Étkezés
A táborok során napi ötszöri étkezést biztosítunk a résztvevőknek. A főétkezésekről a szállásadónk gondoskodik, első nap vacsorától, utolsó nap reggeliig.

Utazás
A szállás vonattal és egy kisebb sétával közelíthető meg. A kezdőnapon mindkét tábor a 11:00-ás vonattal indul Budapest-Keletiből és egy átszállással éri el Magyarnándort. Innen a csomagok autóra tétele után gyalogosan folytatjuk utunkat. Visszafelé a zárónapon várhatóan a 14:05-ös vonattal érkezünk Budapest-Keletibe.

Jelentkezés, befizetés
A tábor önrésze szállással, teljes ellátással, minden programra egységesen 27 000 Ft
Rászorultság esetén van lehetőség részletfizetésre, illetve az önrész csökkentésére. Ez ügyben keressenek minket bizalommal.

A befizetés részleteiről és a táborainkról bővebben a honlapunkon tájékozódhatnak: https://voroskeresztbp.hu/taborok/

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és a tábor önrészének befizetésével tudnak: JELENTKEZÉSI LAP
Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

Reméljük, nyáron találkozunk!
Köszönettel és üdvözlettel,
Kenesei Anna
ifjúsági szervező