Iskolaelőkészítő foglalkozások

Kedves Szülők! (új!)

Ebben az évben még két előkészítőt tartunk. Ezeknek a foglalkozásoknak a célja az, hogy a gyerekek ismerkedjenek az iskolával, a tanítókkal, illetve az iskolakezdéshez szükséges kompetenciáik is fejlődhessenek.  Az iskolaelőkészítő foglalkozásokat leendő elsős tanítóink tartják.  A foglalkozások időpontja max. 45 perc, melyben játékos formában foglalkoztatjuk a gyerekeket. Közben szívesen megosztjuk önökkel tapasztalatainkat, tudásunkat. Kérdéseikre igyekszünk válaszolni.

Tavasszal még két foglalkozást tervezünk, illetve márciusban nyílt órát is megtekinthetnek majd.  Így reményeink szerint senki nem marad le semmiről. 

Már két iskolaelőkészítő foglalkozást megtartottunk. A legelső alkalommal mi sem számítottunk rá, hogy ilyen sokan érkeznek hozzánk. Kérjük, hogy jelezzék nekünk részvételi szándékukat, így megkönnyítik számunkra is a felkészülést.

 

Az őszi iskolaelőkészítő utolsó időpontja:

Nincs közelgő időpont

 A gyerekeket tanítóink foglalkoztatják, a szülőket szívesen körbevezetem az épület  egy-két helyiségén. Közben természetesen lehet kérdezni, és a végén tanítóinkkal is lehet egy picit beszélgetni.

Januártól újabb alkalmakat szervezünk majd, így senki nem marad le semmiről.

Várunk mindenkit szeretettel!

A foglalkozásokba bármennyi időre és bármikor be lehet kapcsolódni. Kérjük jelezze részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével, itt is üzenhet és kérdezhet is tőlünk.