Étkeztetési térítési díj befizetésének változása

Tisztelt Szülők!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályának tájékoztatása az étkeztetési térítési díj befizetésének 2023. január 1-től hatályba lépő változásáról.

A gyermekek étkeztetési térítési díjának befizetési lehetősége postai csekken 2023. január 1-től megváltozik, fokozatosan kivezetésre kerül a szülők számára.

A továbbiakban bankfióki készpénzbefizetés lesz elérhető azoknak, akik nem tudják átutalással vagy bankkártyával kiegyenlíteni a gyermekük étkeztetési számláját.

A szülőknek a hónap elején kiállított csekk helyett, egy dokumentumot küldünk, melyen a gyermek neve és a fizetendő összeg szerepel.

Kérjük, hogy a lehetőségeik szerint regisztráljanak a multischool.zuglo.hu oldalon, mert a gyermekük számára is sokkal kedvezőbb az A-B menü választásának lehetősége, ami kizárólag ezen a felületen működik.

Ahogy az eddigi tapasztalataink mutatják, a gyerekek is sokkal szívesebben fogyasztják az ételeket, ha saját maguk választhatják ki.

Talán a bankkártyás fizetés vagy az átutalás mellett szól az is, hogy akik meg tudják oldani, azok számára szerencsésebb lehet otthonról egyszerűen befizetni az adott összeget a bankfiókokban
történő hosszabb sorban állás helyett.

Köszönettel:
Szőkéné Varga Ildikó
üzemeltetési koordinátor