A beiratkozás menete

A beiratkozás a 2024-2025. tanévre 2024. április 18-19. lesz.

Ide kattintva részletes leírást találhatnak az online beiratkozás használatáról, ide kattintva pedig az osztályainkról.

Aki az online jelentkezést választja, annak is személyesen kell beiratkozni az intézménybe. Nekik nem kell sorba állni, hiszen az adatok már rendelkezésünkre állnak.

A beiratkozás lehetséges módozatai, az ügyintézés formái az elmúlt tanévben a következők voltak. A jelentkezés valószínű a következő tanévre is hasonlóképpen zajlik majd:

1: Azoknak a szülőknek, akik a gyermeküket a lakóhely/életvitelszerű tartózkodási hely szerinti körzetes iskolába kívánják beíratni, nem kell a külön jelentkezést benyújtaniuk, mert automatikusan felvételre kerülnek. Ebben az esetben csak egy megerősítést kell küldeniük a KRÉTA e-Ügyintézés felületén keresztül, vagy más, elektronikus módon az iskola e-mail címére (titkarsag@moraiskolazuglo.hu) amelyben szerepel: a gyermek neve, lakcíme, anyja neve, gondviselő neve, a gyermek oktatási azonosítója, a gondviselő elérhetősége (telefon, és e-mail cím), valamint az, hogy melyik osztályba kéri a gyermek felvételét (angolos, német nemzetiségi, logopédiai).

2: Ha a KRÉTA e-ügyintézés rendszerét nem sikerül használniuk, de e-mailen keresztül a kommunikáció megoldható, akkor kérés alapján a szükséges dokumentumokat word formátumban elküldjük, és azt elektronikus kitöltést követően, aláírás nélkül (kézi aláírás) visszajuttatják  az iskola e-mail címére (titkarsag@moraiskolazuglo.hu).

3: Amennyiben a beiratkozást semmilyen elektronikus formában nem tudják megvalósítani, akkor az iskolát telefon kell értesíteni és időpontot egyeztetni a személyesen történő beiratkozás lebonyolítására.

A személyes beíratásra 2024. 04. 18-19-én, 8-18 óra között biztosít intézményünk lehetőséget.

Kérjük a tisztelt szülőket, hogy az iskolánkban körzetes, de tanulmányait más iskolában megkezdeni kívánó szülők ezt a tényt iskolánkkal közölni szíveskedjenek az adminisztráció megkönnyítése érdekében a iskola@moraiskolazuglo.hu címen.