Tisztelt Szülők!
A folyamatos félreértések elkerülése végett, szeretnénk jelezni, hogy ha úgy döntenek, hogy a gyermeke részére tovább nem kívánnak étkezést rendelni, azt minden esetben jelezni kell a gazdasági irodában. 
A kiállított számla minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után. Ezután nem tudjuk elfogadni, hogy a gyermek már nem jár le ebédelni, vagy hogy nem tudtak róla.
A kézhez kapott számlán is szerepel ez a mondat.
  “Jelen számla minden esetben fizetési kötelezettséggel jár. Amennyiben az étkezést mégsem kívánják igénybe venni, jelezzék azt hónap 20-áig az óvoda/iskola étkeztetéssel foglalkozó ügyintézőjénél.”
A szükséges nyilatkozat kérhető a portán és az iskola honlapján is elérhető. 
Itt szeretnénk a figyelmüket felhívni, hogy május hónap folyamán a szülőknek ki fogjuk küldeni a jövő tanévre vonatkozó nyilatkozatokat. Kérjük minden esetben visszaküldeni, mivel ha valaki nem nyilatkozik az új tanévben, akkor a tavaly leadott nyilatkozata marad érvényben.
Szeretnénk megkérni a szülőket, hogy akik számlát kapnak és azt saját bankból rendezik, ne felejtsék el a közlemény rovatba beírni a gyermek nevét, osztályát és az iskola nevét. Köszönjük.
Köszönettel: Gazdasági ügyintézők