5-6. évfolyam számára igényelhető IKT-eszközök

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatom, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Klebelsberg Központ (a továbbiakban: KK) és a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt., melynek köszönhetően 140 ezer darab notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben.

Értesítem, hogy 2023. november 13. és 30. között elérhető lesz az 5. illetve 6. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.
A projektben részt vevő intézménybe ASUS BR1100F típusú eszközök kerülnek majd kiszállításra. Minden eszköz egységes műszaki tartalommal rendelkezik, amely 11,6”-os érintőkijelző, 128 GB SSD és 4 GB DDR4 memória.

A szülők 2023. 2023. november 13. és 30. között tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül. A regisztráció menetéről a https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834 oldalon olvashatnak a szülők.
Kérem, hogy a határidőt tartsák be!

Fontos tudni!
Az eszköz igényléshez szükséges regisztrációs folyamatot csak szülői, gondviselői jogosultsággal lehet elindítani, tanulói belépéssel nem lehetséges! A regisztrációt csak a törvényes képviselőnek beállított szülő, gondviselő tudja végrehajtani! Amennyiben nem tud belépni kérje az iskolai rendszergazda segítségét.

A regisztrációt minden esetben az a szülő végezze el – saját adatainak megadásával -, aki átveszi majd az eszközt az intézményben!
Abban az esetben ha a regisztrációt végző szülő akadályoztatva van az átvételben, akkor mindenképpen szükséges egy meghatalmazás annak a személynek – házastárs, családtag esetén is – aki az intézményben átveszi az eszközt!

Üdvözlettel,
dr. Pattantyúsné Tóth Gyöngyi igazgató