Leendő elsősök szüleinek

 

Kedves Szülők!

Itt van újra a pillanat, amikor a nagycsoportba járó gyerekek szülei  elgondolkodnak azon, hogy gyermekük a 2023/24-es tanévben hogyan és hol kezdje az első osztályt. Ahhoz, hogy kicsit könnyebb legyen az iskolaválasztás, mi minden évben (kivéve a Covid alatt) lehetőséget adunk arra, hogy megismerkedhessenek velünk, és egy picit az épülettel is. Várjuk Önöket szeretettel, gyermekeikkel együtt. Bemutatjuk Önöknek (reményeink szerinti) leendő elsős tanítóinkat. A gyerekek iskolaelőkészítő foglalkozáson vesznek majd részt, Önökkel pedig mi vezetők beszélgetünk. Kérdezhetnek  minket, elgondolkodhatnak mindenről, majd folytathatjuk az ismerkedést a következő hónapban. A foglalkozások időpontjait ezen az oldalon találja.

A lenti videón egy tanítványaink által készített “búcsúfilmet” tekinthetnek meg. A tavalyi 8.a osztályunktól kaptuk ajándékba ezt a megható kis filmet.

Köszönjük szépen Telek Zsófi, és Márványi Dóri! 🙂

 

Iskolánk  bemutatkozó videója még a Covidos időszakban készült, de tartalmilag alapképzéseink nem változtak. Egy kis ismertető rólunk, osztályainkról, lehetőségeinkről.

Videó iskolánkról (Készítették a Szent László Gimnázium diákjai)

 

2022. október 04.

 

Üdvözlettel:
Székelyné Palkó Mária
intézményvezető helyettes