Étkezési program leállása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatásul küldöm Páldi Csaba pénzügyi osztályvezető
Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal
étkezési program tárgyában kelt határozatát.

A jelenleg működő Multischool 3 rendszer teljesen leáll 2022. 02. 14 – 02. 28 között, ez alatt az idő alatt lesz a teljes adatbázis átemelve a Multischool 4-es verzióba. Ezért nem a teljes, február 5-15. közti időszakban, csak a február 5-13. közötti kilenc napban tudnak a gyermekük számára étkezési ellátást rendelni, utána leáll a rendszer 2 hétre, amíg az adatok migrálása megtörténik.

Ebben az időszakban a szülők és az ügyintézők sem tudnak étkezés megrendelést lemondani.

– az esetleges lemondott rendelések visszafizetése az alábbiakban lesz visszaigényelhető: a szülő írásban (email vagy papír alapon) az adott intézmény étkezési ügyintézőjének (tehát NEM az Önkormányzatnak) jelzi, hogy lemondaná a rendelést. A lemondás csak a leállási időszakot, a 2022.02.14-02.28 közti intervallumot érintheti (pl márciusra nem mondhat le). Erről nyilvántartást vezet az étkezési ügyintéző, kiszámolja a visszajáró összeget, majd az MS4 indulása után a gyermekenként vezetett nyilvántartást beküldi.
Fontos, hogy minden gyermek hozzátartozója felé visszafizetendő összeg esetében legyen bankszámla tulajdonos, bankszámlaszám és/vagy lakcím.

– minden kifizetés alapja, hogy az írásos lemondások be legyenek csatolva a visszafizetendő összegről készített feljegyzés mögé, annak hiányában nem teljesítünk visszafizetést a pótlás megtörténtéig.

– a visszautalások a beérkezések sorrendjében, folyamatosan fognak zajlani.

Szőkéné Varga Ildikó
üz.koordinátor