Étkezés

Tisztelt Szülők!

 

2021.01.01-jétől a webes felületen a bankkártyás fizetés lehetősége bizonytalan ideig szünetel.

Helyette visszaáll a korábbiakból már ismert rendszer, ami lehetőséget ad a szülőknek, hogy online, a webes felület segítségével megrendelhessék gyermekeiknek a kért napokra az étkezést, majd átutalással egyenlítsék ki a fizetendő összeget.

A változás annyiban mutatkozik meg, hogy a kívánt napok rögzítése után nem irányítja át az oldal a szülőt a banki felületre, hanem csak a megrendelés tárolásának ténye rögzül. Ezt követően kell 8 munkanapon belül a szülőnek a számlán szereplő bankszámlaszámra elutalni a pontos végösszeget.

Fontos: A szülőnek a közlemény rovatban kötelezően fel kell tűntetnie a gyermek és az óvoda/iskola nevét, a beazonosíthatóság érdekében.

A számlák kiegyenlítését Hivatal élelmezési ügyintézői rögzítik a MultiSchool3 étkezés megrendelő programban.

Előreláthatóan ebben a nevelési/tanévben ez a rendszer marad érvényben, a továbbiakról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A februári étkezés megrendelésének lehetősége a holnapi napon (2021.01.19.) reggeltől lesz elérhető egészen 2021.01.28-án éjfélig.

Étkezés

Tisztelt Szülők!

 

A decemberben kiküldött étkezési térítési díj változásáról szóló értesítőt kérjük tárgytalannak tekinteni, mert az áremelés a 603/2020. (XII. 18.) Korm. rendelet értelmében nem lehetséges. Így az eddigi árak maradnak érvényben.

A februári befizetés lehetősége újra él, a webes felületen is 2021.01.11 11 órától 2021.01.26-án éjfélig lehetséges a megrendelés.

Jelen pillanatban a webes rendszer technikai okok miatt nem működik, kérjük szíves türelmüket. Amennyiben nem szeretnének várni a rendszer újra működésére, abban az esetben csekket tudunk kiállítani, ezt kérjük telefonon, vagy emailben  jelezni részemre.

 

Üdvözlettel: Szőkéné Varga Ildikó

üzemeltetési koordinátor

3. online találkozó

Kedves Leendő elsős Szülők!

Ma délig még jelentkezhetnek a 3. online találkozónkra, ahol a leendő elsős tanítókkal is megismerkedhetnek. Kérjük, hogy jelezzék részvételi szándékukat ITT!

Kérjük, hogy az e-mail címükre kiküldött teams meghívót fogadják el. Így jelzik részvételi szándékukat. Köszönjük szépen!

 

További alkalmainkon is várjuk Önöket szeretettel!

Vezetőség

Étkezés

Tisztelt Szülők!

 

Az Önkormányzat, még nem véglegesítette az ez évre vonatkozó árakat, így a Multi Scholl rendszert lezárták, hogy ne lehessen étkezést rendelni február hónapra. Ezzel egyidőben a lemondás sem működik, így kérjük, hogy ez esetben a portát legyenek szívesek hívni és ott lemondani az étkezéseket.

A februári étkezés megrendelésének indulásáról tájékoztatást fogunk küldeni. Kérjük szíves türelmüket. természetesen a 15-ei határidő, valószínűleg ki lesz tolva.

Szőkéné Varga Ildikó

üzemeltetési koordinátor

Békés Iskola decemberi projekt

A 4. l osztály a Békés team felhívását olvassa épp 🙂 Mit dobjunk a postaládába?

Békés Team projekt:

Decemberben adventre hangoló feladatokkal, játékokkal szoktuk az iskolai hangulatot fokozni.  

A Hála – Mosoly- Köszönés- Jó cselekedetek a hetek kulcsszavai.

Ezzel egy időben pályázatot hirdetünk az osztályok között:

  1. Elkészítjük az idei hála faliújságot. Minden osztály kap papír díszeket, melyre azokat a szavakat írjátok rá, amire hálások vagytok. Ezt Csizofszki Kata néninek kell leadni minél előbb.
  1. Minden osztály kap egy Hógömb dekorációt, erre rajzol. Ebből lesz az adventi naptárunk. Ezt is Kata néninek kell leadni dec. 7-ig.
  1. Gyere piros öltözetben Mikuláskor– dec. 4. péntek!!! 
  1. Köszönj illedelmesen! 
  1. Mosolyogj sokat a maszk alatt is! Mosolyogj a szemeddel!
  1. Légy segítőkész, tegyél jót másoknak!  
  1. Iskolarádióban péntekenként küldhetsz másoknak jókívánságokat fél 8-8 között. Ezt előre bedobhatod a postaládába , ami a tanári folyosó mellett van. 
  1. Dekoráld a tantermet, a folyosót! 

Oszd meg velünk, hogy a ti osztályotokban hogyan sikerült megvalósítani a mosoly és köszönés havát? Hogyan tudtatok mosolyt csalni a tanáraitok, szüleitek, osztálytársaitok, iskolatársaitok és barátaitok arcára?

Várunk verseket, fogalmazásokat, rajzokat, fényképeket, montázsokat, képregényeket egyaránt, amiket megosztunk mindenkivel a faliújságon és az iskolai blogokban!  A pályázat feltölthető a teamsben a pályázatok csoportban január 10-ig. 

A leadott munkák beleszámítanak az októberben elkezdett pontozásba!  

                                                                                          Békés Iskolák team